![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Чух групата едва миналата година, за съжаление.
Но сега нещата са поправени-чул съм всяка една песен и си направих изводи. Групата ми стана любима(като дори измести Blind Guardian) веднага след като чух Скаиденсъра! Та първоначално пишат 2 демота и след това се появява Skydancer. Страшно мачкащ албум за мене; невероятна музика и атмосфера-страшно различно от всичко което съм чувал. Там е и песента която смятам за най-велика:of Chaos and Eternal Night. Нямам думи, а не мисля че са нужни ако сте чули тази симфония. Може би е гадно, че Андерс си отива по едно време само дето Микаел се справя перфектно също(великолепен вокал) В следващия албум личи малко разпускане, което не значи съсипване. Следват наколко албума, от които също блесват доста велики неща. Но като цяло нещата доста се променят. А по едно време идва и един клавирист дето не знам за какво им е ама айде.... "Провалът" идва при Heaven. Провалят се защото тотално променят нещата а не щот не струва музиката. При последния Damage Done има малко събуждане, но нещата си остават почти същите. Въпреки всичко Dark Tranquillity си остават наи добрите за мен. Може би за вас е по-различно? Ще ви помоля да ми кажете накоя подобна група, за която се сещате. Нещо може би толкова добро -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Беззъб и по-слаб от предишните им неща.
Има хубави неща обаче в него. Може би няма да е албум на 2010, както очаквах, но е сносен...като за Транкуилити. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 01:28 AM |