![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
moje li chowek , slushaiki nqkakva muzika , naprimer metul , da promeni haraktera si , otnoshenieto si kum drugite , i izobshto vuzpriqtiqta si za okolniq svqt ?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Има и друга теория - всеки е различен, в малка или голяма степен от останалите, логично е и факторите да влияят на определените хора по различен начин. Музиката като цяло е нещо да го наречем незначително в човешкия живот!!! Една музика ... какво толкова, не е нещо, без което да не можеш да живееш, чиято загуба да не можеш да понесеш. По-скоро е спътник, който сам избираш, в зависимост какви възгледи и идеи защитаваш, спътник, в който откриваш себе си?! ... А защо не си зададете въпроса - Какво ви дава музиката? Защо по дяволите слушате точно това, а не другата крайност? ...
And one more thing - животът променя! Музиката може да вдъхва увереност, че не си сам на този свят, че не само ти мислиш по този начин, но да те промени ... трудно ... Преживяла съм прекалено много и резки метаморфози за кратко време, които се преобръщали ценностната ми система наопаки, но всичко е било плод на обстоятелствата ... в метъла намерих само и единствено едно блажено спокойствие ... спокойствие, че съм открила отражението на душата си ... най-после. Много сериозно го раздавам в тази тема ... пфф -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 04:08 PM |