![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Dopuskam,4e i predi ste go obsyzhdali
ako e taka,mozhete da mi triete temata Kazhete mi,kakvo vi e mnenieto za tozi 4ovek. Vse pove4e haresvam muzikata mu,makar 4e pove4e ot godina samo se my4eh da go razbera. Spored men toi e strahoten muzikant. Poslednite mu 2 albuma s nesto neveroqtno. Edva li ste sporim mnogo za li4nostta mu. Gorql e cyrkvi, ubil e kitarista na grupata si Mayhem,bil e gadna nacistka svinq i t. n. I vse pak za muzikata mu sy, slu6al vsqkakvi komentari. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246 ![]() |
Аре като в пети клас - кой бил гей и не знам си кво. Осъзнайте се, ало!
Относно семплите - не мога да кажа, че съм възхитен. КЕФИ ме, но ми звучи много дженерик, с типичния норвежки саунд и рифове. Нямаше да е лошо това, ако не го бяхме чували 1000 пъти. И нелепото е, че сме го чували точно от групички, дето се пънат да копират Бурзум. Се едно слушам Strid или Kvist. Може би трябваше да поизчака още малко, да види как стоят нещата. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 10:22 AM |