![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 27-January 10 Град: Соуфиъ. Потребител N: 3717 ![]() |
Изненадан съм, че нямаше тема за Death, поне аз не намерих такава. Трябва да знаете, че не съм добър в търсенето. Ако има съществуваща такава, моля администратора да затвори тази. Обратно на темата, Death са ми любимата група. ITP i Symbolic са шедьоври. Е*ал съм го, всичко е шедьовър, с фронтмен като Чък, няма как просто. Бих искал да видя мненията на съфорумниците.
PS: Някой да е бил на Tribute to Chuck през Декември? Не ми се отдаде възможност да отида, чух, че било добро ![]() -------------------- ![]() R.I.P. Chuck |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
![]() Любимият ми техен албум с който Чък изживява своят апогей. Каква класа само! Individual Thought Patterns също е страшен албум. В него може би съществува най-добрата ритъм секция - Холън и ДиДжорджио. Symbolic е другият любим от тези трите. В него се набляга на свирнята, която е неземна. Вокалите стават по-леки(това не ми пречи). Като че ли, именно, той е най-звършеният им албум. The Sound Of Perseverance макар, надценяван и сочен за най-добрият албум, именно защото се свързва с краят на култът Death, също е приличен запис. В него музикантите пак залагат на инструментала, който отново е нечовешки. На показ са изложени вдъхновенията на чък - Джудас Прийст и клонящите към хеви метъл вокали. Тук вокалите се търпят, но трудно. Все пак албума става за слушане, но не толкова, колкото гореизброените. Споменах само вторият период на групата, защото първият ми е скучен. Не, че отричам тласъка който Чък е дал на дет-а с ранните творби на Death, но този тласък е много по-силен с албумите от вторият период на бандата. А това, че свястните им кавъри се броят на пръстите на едната ми ръка говори много! Тази година се очаква нов Control Denied. Ще се слуша. Промени в състава има, а кой е китаристът застанал на мястото на Чък не знам. Хубаво е, че няма други промени. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:26 AM |