![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Нямаше тема за едни легенди.
![]() ![]() Преди само слушах отделни парчета, но последните дни цикля на дискографията им. Заслужават си темичката ![]() При тях ми харесва, че държат твърдо на стила си и макар времето, през което творят, те свирят в стил 80-90те. Типичен Хеви, който да гали ушите. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
Не съм съгласна, че албумът е посредствен. Личи, че е правен от хора, които знаят и могат. Разбира се, не е нещо новаторско и нечувано, обаче е добре изпипан. Има по-традиционни песни и такива с по-интересни идеи. Satan Is Dead, Magic And Technology и Gone най-много ми харесват. В последно време не се намира много качествен хард-рок, който хем да не е като изваден от мазето на 70-те, хем да запазва добрите традиции, въпреки че доста групи опитват да включват хард-рок елементи. В това отношение Марко, брат и компания са се справили, особено вокалите са страхотни.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 10:03 AM |