![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 73 Регистриран: 15-December 09 Потребител N: 3669 ![]() |
Коя е най-лошата и зле свиреща група, която сте гледали на живо или на запис? За мен това са:
Rage Against the Machine Fall Out Boy HIM Muse |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 208 Регистриран: 8-August 08 Потребител N: 2911 ![]() |
Чада разбирам, пропускате фактът относно стареенето, някой хорица колкото и велики да са били ги застига.
Ето който е бил в Пловдив 99-та на Металлица е видял, че до тогава концерт от такъв калибър и стил не е имало тук, и сега за по-малко от десетилетие през 08-ма който беше отново видя как до голяма степен и останалото им качество беше по изветряло. Не че нещо ги критикува, дори не и и защитавам но времето си казва думата. После да няма след 30 години оплаквания защо Angus Young не може да си прави известното подскачане с инвалидния стол. Така де, правете някаква трезва оценка, наистина има банди като KISS например, които показват онова което са показвали преди 30 години със същата сила, за което наистина трябва да им се поклоним, но не с всеки е така. Лично аз за слабо изпълнение което съм гледал ще сложи Сепултура, то е ясно заради Дерек Грийн, но все пак някак спасиха положението понеже вече споменатият им шаван си беше донесъл тъпанът и направи някакво шоу харесало ни се до някаква степен. Тук нещата са същите, смяна на състава в дадената банда, доста години и кила наркотици след основаването и за оригиналните изпълнители останали в състава и това е, резултатът е на лице. Така, че мислете трезво а не по модата която е да се оплюват някога големите банди, понеже такова е мнението на стадото. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 04:14 AM |