![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Гледам, че сте започнали дискусия в новините, но мисля, че си струва да се направи една тема и тук.
Поводът, разбира се, е появата на двата нови сингъла на Tobias. Не мога да кажа, че съм разочарована, но и не са това, което исках и очаквах. Мелодични са, имат доста запомнящи се моменти, но пък от друга страна са прекалено леки и ми е трудно да направя връзка с гениалните метъл опери отпреди години. Остава ми надеждата албумът да предложи нещо по-стойностно. Вие какво мислите? -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
За крачка напред не мога да говоря, нивото си е долу-горе същото. Звучи ми още повече хард роково от Плашилото, но пък има някои песни, които блесват много над останалите. Деси спомена "Death Is Just a Feeling", при мен същата роля играе "Scales of Justice", което идва и от пристрастията ми към Ripper-a, но все пак!
![]() Иначе ме радват също "Wastelands", ударната "Crestfallen" и определено "Stargazers". В равносметка предпочитам "The Wicked Symphony", просто "Angel of Babylon" към края започва да издиша. Важното е, че поне една голяма част от албумите звучи добре, което не може да се каже за последните експерименти на Тоби ала Shitticus Totallus & co. Интересно към какво ще се насочи занапред и дали въобще ще чуем още нещо от Avantasia, ако се върнем към старите му приказки за еднократността на проекта. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 04:22 AM |