![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Гледам, че сте започнали дискусия в новините, но мисля, че си струва да се направи една тема и тук.
Поводът, разбира се, е появата на двата нови сингъла на Tobias. Не мога да кажа, че съм разочарована, но и не са това, което исках и очаквах. Мелодични са, имат доста запомнящи се моменти, но пък от друга страна са прекалено леки и ми е трудно да направя връзка с гениалните метъл опери отпреди години. Остава ми надеждата албумът да предложи нещо по-стойностно. Вие какво мислите? -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Да започна първо с това, че моята музика не е такава. Може да е музиката на Тоби, но на мен ми е твърде безинтересна. Ако Тоби беше започнал кариерата си с подобни албуми, вероятността да му стана такъв голям фен би била нищожна. Хубаво написани парчета, ефектни, мислени и с приповдигнато настроение - албумите далеч не ми се сториха толкова противни, колкото предното Чучело (нежели Тритонус Сапуникус). Слушам ги с удоволствие, но е нещо, което ще оставя много скоро, за да се върна в музиката, която ме вълнува повече.
Освен това, малко плагитство си е позволил Тоби. Елементи от парчета като "Theater of Salvation" и "Mandrake" сякаш ме преследват не в една или две песни от новите Авантазии. Кавърът на "Cloud Connected" на In Flames също се е получил добре, парчето кефи. ![]() Песента с Рипъра е страшна! Двете начални парчета (девет-минутните) също ме радват доста, както и "States of Matter", "Wastelands"... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 06:11 PM |