![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Гледам, че сте започнали дискусия в новините, но мисля, че си струва да се направи една тема и тук.
Поводът, разбира се, е появата на двата нови сингъла на Tobias. Не мога да кажа, че съм разочарована, но и не са това, което исках и очаквах. Мелодични са, имат доста запомнящи се моменти, но пък от друга страна са прекалено леки и ми е трудно да направя връзка с гениалните метъл опери отпреди години. Остава ми надеждата албумът да предложи нещо по-стойностно. Вие какво мислите? -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 311 Регистриран: 22-August 05 Град: The Enchanted Lands Потребител N: 908 ![]() |
Най-накрая ми остана време, за да седна (в моя случай - полегна
![]() Не бих казал че съм разочарован от двата албума. Бих бил разочарован, ако имах някакви големи очаквания, а аз просто нямах такива. Чух точно това което и очаквах - мелодичен хард/хеви. Това е хора - Аvantasia вече не е пауър метъл проект. Ако трябва да съм напълно честен, има някои песни които определено ми харесаха и с голямо удоволствие бих ги слушал отново и отново. Но става дума за 4-5 песни само. 4-5 песни от цели 22... не е радваща тази статистика нещо. Все пак не мога да не спомена, че албумите ми харесват много повече отколкото последните два, даже три албума на Едгай. И още нещо забелязвам напоследък - струва ми се, че Тобчо пее по различен начин през последните години, може би и затова вече ми е трудно да го слушам. Мисля, че върхът му като певец (а може би и като композитор) бе в албума Мандрейк, както, разбитра се и първите Авантазии. Общо взето от Мандрейк и Металните опери насам не е излизал качествен продукт от Тобчо. Отделни песни да, но не и цели албуми. А някога Едгай бяха сред любимите ми групи! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 09:53 AM |