![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 73 Регистриран: 15-December 09 Потребител N: 3669 ![]() |
Коя е най-лошата и зле свиреща група, която сте гледали на живо или на запис? За мен това са:
Rage Against the Machine Fall Out Boy HIM Muse |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Nirvana, korn и подобни смешници. Предполагам се шегуваш. На живо Джонатан Дейвис изпя One, така както Хетсфийлд даже не може да излъже, че ще я изпее някога. Единственият fail на Korn на живо беше когато поканиха Amy Lee за Unplugged версията на Freak on a Leash. Както каза и ледения войн, е добре да правим разлика между групи, които не харесваме и такива, които наистина не ги бива. А иначе по темата - Hammerfall. Много харесвам групата още от детските си години, но разликата между вокалите на живо и студиините записи е потресаваща, според мен. За сметка на това Nightwish (с Тария, obv) и Manowar са уникални и изпълненията им на концерти са по-добри дори отколкото в студио според мен. Същото важи и за Дейвид Ковърдейл с различните вариации на бялата змия. -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:37 PM |