![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Една група, която тотално израстна и се промени. В първите си два албума свиреха първичен Блек Метъл, който не ми харесваше. А в последните два какво става? Невероятна, технична, мелодична и емоционална музика! Armada и Kolossus са определено едни от най-добрите екстремни творби излизали през този век!
Какво е мнението ви за групата? ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Стабилна работа. Хубав баланс между яростния им маниер и атмосферичните забежки, което хич не е лесно за постигане. Засега като че ли най-вече ме впечатляват отделни пасажи от песните, има време, преди да го възприема чисто глобално. Че са го направили зарибяващо няма спор, има какво да се чуе, но не бих си спестила и разните дребни забележки.
Откриващата Dragon Iconography можеше да е малко по-ударна, Reptilian Majesty пък идва леко пресилена, можеха да посъкратят от инструменталните разсвирвания в средата - все си мисля, че един по-компактен финал щеше да направи по-добра услуга на албума. Ще си позволя да не се съглася с твърдението, че The Dragontower пасва - напротив, дори разкъсва тавата там, където е необходима най-много концентрация, а чистите вокали в ниския регистър на Thebon по време на припева звучат сякаш някой го е стиснал за гърлото по средата на призоваване на дракон. ![]() Стигам до трите непоклатими като скали парчета, които се очертават злобарската The Awakening (щеше да е по-правилен избор за откриваща), разтърсващата епика Dark As Moonless Night, която си е чиста балада по стандартите на KoK; The Divine Land с псевдо пауър насоката, която ме изненада с извратена вариация на Manowar - Swords In The Wind (в китарната основа на припевите). Точно тази триада притежава стихийна сила, способна да отмие всякакви негативизми. Като цяло съм достатъчно доволна, че да си позволя едно дълбоко потапяне из дълбините на албума с цел откриване на повече детайли. Изкарали са много сериозен запис, който обаче ще изисква и повече търпение, но вярвам, че ще се отблагодари подобаващо. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 01:40 PM |