![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Keeper of Time ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 30-July 03 Град: XIII век Потребител N: 218 ![]() |
Tema za shahmata - inteligentna igra...
Za inteligentni hora... Obi4am da go igraya na ZDRAVA muzika - za fon... Ne se e slu4valo da zagubya - igraeyki pod saprovoda na jici, tupani, pisaci i kryasaci.. Be, taya muzika me nadyuhva neshto... Nikoy dosega, ne e uspyal da me bie na shah, dokato slusham MetaL... Pri vas kak e??? -------------------- Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Никак не е сигурно, че щеше да има размяна на пешките, макар за Ананд да е по-изгодно, ако го направи. Но защитата е по-удачна с Царицата на c2, според мене.
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:22 AM |