![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Току-що чух, че ситуацията в групата е много напрегната и че имали разногласия относно новите песни...и че щели да се разпадат...
![]() ![]() честно казано, на мен не ми си вярва...от толково време ги има! И как така Ерик Адамс ще се увлича по нео-метъл вълната? НЕ ГО ВЯРВАМ!!! кажете, че съм прав!!! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
_SiegfrieD_ towa sq s ironiq li go kazwash? Wsyshtnost nqma znachenie. manowar trqbwa da naprawqt neshto super stoinostno za da pochna da gi bogotworq taka kakto gi bogotworqh predi. Prosto mi omryzna da preslushwam starite im albumi.
22 godini na scenata a samo 8-9 albuma. Zapochwam da osyznawam che towa si e neuwajenie. Nqkoi biha kazali che sa live banda, che koncertnite im albumi sa weliki. Moje i taka da e no da peesh s godini edni i syshti pesni... abe ne znam ne me zaribqwa mnogo. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd August 2025 - 11:52 AM |