![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 506 Регистриран: 3-January 07 Потребител N: 1766 ![]() |
Има ли групи / албуми, които просто не можете да спрете, след като веднъж ги пуснете?
За мен последно такъв беше (и още е) новият Rhapsody of Fire. А освен тях най-пристрастяващи са вечните ми любимци Kamelot с всичките им албуми, "Trilogy" на маестро Malmsteen и дебюта на Angra. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Все по-често ми се случва, даже не с конкретна банда или албум, ами отделна песен. В момента, в който нещо ми хареса, чисто и просто го въртя до скапване. Още по-хубаво е, ако въпросната музика ме присети за някоя друга банда и последва верижна реакция.
![]() edit: За да дам пример с песента, напоследък въртя страшно много Restless Soul на HammerFall, които принципно си цикля по стар навик. Все така не ми е ясно защо я оставиха като част от компилацията, а не я включиха в албума. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 06:26 PM |