![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 506 Регистриран: 3-January 07 Потребител N: 1766 ![]() |
Има ли групи / албуми, които просто не можете да спрете, след като веднъж ги пуснете?
За мен последно такъв беше (и още е) новият Rhapsody of Fire. А освен тях най-пристрастяващи са вечните ми любимци Kamelot с всичките им албуми, "Trilogy" на маестро Malmsteen и дебюта на Angra. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 30-March 09 Потребител N: 3335 ![]() |
Постоянно ми се случва; и по-често с отделна песен, а не с албум. Ако дадена песен ми хареса при прослушване на албум песента се върти постоянно, а албума остава на заден план. Последният (всъщност един от последните) примери е Hearted от последната творба на Van Canto, заради която въпросният албум остана забравен за известен период от време.
Иначе ми се случва доста често да зацикля на Rhapsody, Dark Moor, Amorphis, Katatonia, Epica, а Within Temptation звучат през цялото време. Agalloch (и още няколко подобни групи) са просто задължителни през зимата. Последното, което не мога да махна от уинампа е Nevermore - The Obsidian Conspiracy. -------------------- ![]() Here at the edge of this world Here I gaze at a pantheon of oak, a citadel of stone If this grand panorama before me is what you call God. . . Then God is not dead last.fm |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 06:28 PM |