![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 506 Регистриран: 3-January 07 Потребител N: 1766 ![]() |
Има ли групи / албуми, които просто не можете да спрете, след като веднъж ги пуснете?
За мен последно такъв беше (и още е) новият Rhapsody of Fire. А освен тях най-пристрастяващи са вечните ми любимци Kamelot с всичките им албуми, "Trilogy" на маестро Malmsteen и дебюта на Angra. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
^ Ако трябва да визираме конкретни албуми-пиявици, най-точен пример ми е Kamelot - "Karma", но също не бих заменила "The Fourth Legacy" за нищо. "Химера" на Ария също е сред тези, което трудно бих прекъснала. По-общо влизат всички периоди на Sentenced, Mystic Prophecy, Amorphis, Lacrimosa, Moonspell, Paradise Lost;
Norther - "Mirror of Madness", Necrophobic - "Darkside", Tristania - "Beyond The Veil" заедно със Sirenia - "At Sixes And Sevens"/"An Elixir for Existence" (и каквото още сътвори г-н Веланд); Delain - "Lucidity", Angtoria - "God Has A Plan For Us All", Cradle - "Midian", After Forever - "Decipher", Evergrey - "The Inner Circle", EToS - "Chaotic Beauty", Axxis - "Paradise In Flames", Dreamtale - "Beyond Reality", Thunderstone - "The Burning", Xandria - "India", Pyramaze - "Legend of the Bone Carver", Blind Guardian - "Imaginations From The Other Side", Primal Fear - "Nuclear Fire"/"Seven Seals", Mors Principium Est - "The Unborn", Conquest - "Frozen Sky"... Dark Tranquillity са се настанили удобно в същата графа, а WT, споменатите HammerFall, Rhapsody и компания въобще не са изчезвали. Преди време имах някакъв странен проблем с "предозирането" (за щастие не се е проявявал напоследък) - един безспирен циклаж на Nightwish преди много години почти не ми позволява да си ги пусна като хората към днешна дата. Хубавото е, че титани като Rainbow, Black Sabbath, Axel Rudi Pell са застраховани срещу подобни кощунства. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 06:32 PM |