![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
![]() Я нещо за тия юнаци, че се сетих за тях тая вечер (и ще пада циклене, усещам). От т'ва, 'дето му викат "new school" black metal, те най ми харесват. Riders of the Apocalypse. /edit: и нов албум чакаме. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Demonoir е изключителен.
Просто не може да се слуша току-така. Нужна е изключителна страст. При мен, признавам, не беше пробудена от самия албум - но, паралелно с нажежената до пръсване емоция, просто нямаше какво друго да си пусна. Резултатът от всичко това беше ядене от моя страна на сладолед от фризера в 4 часа сутринта. Моя позната описва доста добре преживяването 1349 на живо: "I found myself just standing there sucking in the whole atmosphere feeding off their energy - so dark, pulsating, evil, twisted energy that just filled me up and now the only thing I can think about is: I want more!!!! I have truly NEVER experienced something like that. The feeling of being totally surrounded with dark, pulsating energy, how it penetrated my flesh and bone...setting my inside on fire, I'm still burning... I've always seen myself as domineering...but that night Ravn was my Master... I would travel far to feel like that again!!!" Me too, my friend, me too... -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th June 2025 - 06:12 PM |