![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 506 Регистриран: 3-January 07 Потребител N: 1766 ![]() |
Има ли групи / албуми, които просто не можете да спрете, след като веднъж ги пуснете?
За мен последно такъв беше (и още е) новият Rhapsody of Fire. А освен тях най-пристрастяващи са вечните ми любимци Kamelot с всичките им албуми, "Trilogy" на маестро Malmsteen и дебюта на Angra. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Ще цитирам моя бест френд:
"Зарибяваш се само на групи, които са с битрейт под 64, яко пейган, но като се замисля на тая твоя самотна колонка от ерата на комунизма, всичко звучи като 64 kбита" Кх-кх, това са долни инсинуации! Харесвам и с 128 kbps :/ Абе честно да си кажа, определена група, която изцяло да ме зариби май няма. Може би най-зарибен (до някаква степен) съм по Wolfchant и Amon Amarth. Също да не забравя култовите Forefather. Или соло проекти като Rivendell и Falkenbach. Според насторения слушам музика така да се каже, тай че в графата "зарибителна музика" могат да влезнат десетки. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 06:28 PM |