![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 233 Регистриран: 2-May 04 Град: Where dragons fly into the starlit sky, in the high white tower built by magical power. Потребител N: 475 ![]() |
И да поясня: не става съпрос за металски магазини от сорта на О.Ч.З. и "Адски кон".
Разчитам, че някой знае такива местенца, защото онзи, който аз знаех, май вече не работи.... Ако знаете някой в близост до Техническия Университет и/или някъде по Цариградско, ще е най-добре. Вършат ми работа и такива около разклона за Горубляне напр., е, както и в още някои райони на София, но тези май са основните. -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
Fighting for Metal, Metal that's real, Dragons of Metal will always be there Forever together we'll fly though the air |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 16-June 03 Град: Somewhere Far Beyond... Потребител N: 173 ![]() |
1."Джаз"а - до ИСУЛ
2."Фактор" - зад Английската гимназия. 3."Динакорд" - www.pro-technica.com - петте кьошета 4."ПроМюзик" - promusid.dir.bg - "поп Богомил" 16 5.в малкия ЦУМ има друг на третия етаж, 6.срещу зала Универсиада - във високия блок, 7.Пак на Пиротска след малкия ЦУМ (посока Христо Ботев) на пресечката вдясно има два един срещу друг (едните са ебати мангалите от две години имат да ми дават 350 кинта). 8.Пак по Пиротска, но в края вляво точно преди да се излезе на улицата на Женския пазар има пак пресечка на която в края има такъв магазин. 9.В т.нар. Музикален свят зад Булбанк наскоро RisingForce откриха магазин. 10.Пак по Пиротска само че в началото до Халите по пресечката вляво като свиеш в края (точно преди да излезеш на новия булевард срещу Булбанк) има един безистен и в него също има? И в никой от всички тези няма *почти* нищо свястно.... ![]() (от време на време имат попадения де, особено в Динакорд, Промюзик и на RisingForce, в другите може да попаднеш на находка от древни времена втора ръка, на която нито продавача в магазина нито този, който я е дал и знае цената. От всички най ми харесва в Промюзик, 'щото сървиса е много добър и има някои наистина качествени процесори и усилватели) 11 добре ли са или още трябват??? ![]() -------------------- ...there's something else waiting
a promised destiny.... /Blind Guardian/ "The guitar is the easiest instrument in the world to play badly" - Andres Segovia |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 01:54 AM |