![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Незнам нали с тази тема дублирам някоя друга и ако е така моля Ицо да ме извини.
Преди 3 години гледах филма, в последствие си купих и книгата и от тогава живота ми се промени доста и то към добро. Понеже четох много противоречие на хора които я отричат и хора които се кълнят в нейната сила, бих искал да чуя и вашето мнение. Предполагам, че доста хора ще се зачудят за какво става въпрос, ще постна няколко линка. http://blogatstvo.com/blogatstvo/movies/th...-of-the-secret/ http://www.jenite.net/2009/08/tainata.html http://thesecret.tv/ -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Не че искам да се изкарам твърде хуманен.
Не че претендирам да съм особено морален... но... да пишеш в книга, че хората могат да се лекуват чрез непреклонимата мощ на своя ум е престъпно. Нямам нищо против смешните идеи в The Secret, защото никой не ще загуби живота си заради своята глупост, изразяваща се в гледането и вярването във филма, но да гледаш (или четеш) и да вярваш в това, че ще се излекуваш със силата на своя ум е потенциално опасно за здравето на един болен човек, защото е възможно заради глупостта си, да не се подложи на коректно лечение. В този смисъл, conguestadors, искрено се надявам да проявиш необходимата доза здрав разум и добронамереност и да не препоръчваш подобни книги на свои болни приятели. Благодаря. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Не че искам да се изкарам твърде хуманен. Не че претендирам да съм особено морален... но... да пишеш в книга, че хората могат да се лекуват чрез непреклонимата мощ на своя ум е престъпно. Нямам нищо против смешните идеи в The Secret, защото никой не ще загуби живота си заради своята глупост, изразяваща се в гледането и вярването във филма, но да гледаш (или четеш) и да вярваш в това, че ще се излекуваш със силата на своя ум е потенциално опасно за здравето на един болен човек, защото е възможно заради глупостта си, да не се подложи на коректно лечение. В този смисъл, conguestadors, искрено се надявам да проявиш необходимата доза здрав разум и добронамереност и да не препоръчваш подобни книги на свои болни приятели. Благодаря. На теб искам да ти кажа, че аз съм на 34 години и всичко което съм написал в тази тема не е плод на болен мозък, а реални неща в които съм се убедил от личен опит. Това са неща доказани вече от науката и практикувани от милиони хора по света. И не знам защо се мислиш за толкова велик, че да бъдеш опозиция на всичко. Ако имаш нещо против, просто се аргументирай, а недей да пишеш простотии, защото в поста ти не видях нищо с което да ме обориш, а най-обикновено селско заяждане. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 10:54 AM |