![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Току-що чух, че ситуацията в групата е много напрегната и че имали разногласия относно новите песни...и че щели да се разпадат...
![]() ![]() честно казано, на мен не ми си вярва...от толково време ги има! И как така Ерик Адамс ще се увлича по нео-метъл вълната? НЕ ГО ВЯРВАМ!!! кажете, че съм прав!!! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 6-September 03 Град: Stuttgart Потребител N: 258 ![]() |
Абе аз отга разпраам че са картофи... те са понеже са забелязали че феновете знаят новите песни още преди да са издадени са решили че ше си изгубят хем популярност хем изгода и затва...са шса разделят и всеки ше си напраи нова група и ше издаде с нея нов албум...и феновете шси купят 4 или 5 албума вместо само 1 - новия на мановар...иначе тва колко албуми издава една група за еди колко си години според мен няма значение, важно е качеството...верно че има групи които всяка година вадят перфектен нов албум (Darkthrone, Carpathian Forest, Judas Iscariot и т.н.) ... правете си изводи
![]() ![]() Цитат мисля, че разликата не е голяма, а и има по-фрапиращи случаи да не споменавам Mayhem... а тва изказване колко не е на място... --> MayheM --> Biography --> пак ше си говорим... ![]() -------------------- BlackFuckinMetal
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd August 2025 - 11:54 AM |