![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 2-July 10 Потребител N: 3884 ![]() |
Първо, аз наистина не се познавам, което ще рече, че за характера си не мога да говоря в подробности.
За сметка на това интересите ми са много и май ще мога да ги побера в някоя кратка версия. Като за начало, по настоящем живея в БъСъ, а родом съм от Будапеща, доколкото ми е известно. Разнородна музика слушам - като се почне от Никога преди смъртта не гледам миражи за успокоение, примерно, и се стигне до Франк Запа. Откъм стилове - art rock, 60's, 70's rock, psychedelic, experimental, industrial, punk, alternative, blues, sludge metal, hardcore, death, jazz, fusion, grindcore, d'n'b, reggae и други простотии. Не харесвам heavy, не ми се обяснява в дълги прочувствени речи причината, просто не ми допада. Обичам кино, много кино, в огромни количества, най вече Полански, Макавеев и Вендерс(благодарение на който съм бъдещ заек в немска, да ме бие по главата човек защо си причинявам такова мъчение). Най - ценни автори са ми Харпър Ли, Селинджър, Лермонтов, Хашек, Керуак и Стайнбек. Харесвам история и езици, страст са ми, засега знам унгарски, сръбски и английски(не перфектно), ще ми се и някой арабски и скандинавски, но има време за това. Обожавам плъхове и змии, в четвърти клас имах около 10 бели и 2 сиви, а също препарирам и буби всякакви на цвят. И това ще да е в общи линии. -------------------- So hold it open wide Cassie loves to swallow ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 2-July 10 Потребител N: 3884 ![]() |
@stage
Дейвид Линч си е класика, това няма как да го отрека, харесвам особено много The Elephant Man и краткия, за съжаление, сериал Hotel Room. Любими филми - Man is Not a Bird, Sweet Movie, Love Affair(or the Case of the Missing Switchboard Operator), A Clockwork Orange, The Silence Of The Lambs, Der Himmel Uber Berlin, Arizona Dream, Klopka(сръбския), Underground(Kusturica), Crna macka, Beli macor, The Pianist, The Ninth Gate, The Reader, Trainspotting, The Dreamers, 4 Months, 3 Weeks and 2 Days, The Butterfly Effect, 101 Rejkjavik, The Shining, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, One Flew Over the Cuckoo's Nest, Girl, Interrupted и т.н. @conguestadors Е, все пак грайндкора е един вид подстил на матъла, та не виждам какъв е проблемът. (: Колкото до хевито - текстовете за викинги и уариърс не ми допадат кой знае колко, а и би ми било доста отегчително да изслушам цял един албум на Меноуар, примерно, тъй като те имат само две песни, презаписани 98089779798769 пъти. Еми сори, да направят нещо ново, тогава може да размисля и да взема да заслушам и аз. -------------------- So hold it open wide Cassie loves to swallow ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 05:51 PM |