Здравеейте!
От известно време stalk-вам този форум,но не исках да се регистрирам,защото съм да кажем доста многословна хаха и тук ще ви пиша цели романи ..

Та аз съм .... момиче :3 Отговарям на името Хрис (съкратено от Христа - да, странно, рядко срещано име и да, прощавам, ако не го запомните както повечето хора). Тази година навършвам така заветните 18 години, които ще ми позволят вече законно да правя всичко, което правя от 13 годишна. Уча в езикова гимназия поради простата причина, че тук няма избор на училища, в които мога да уча това, което повече ме интересува, а именно рисуването, с което се занимавам извън клас. Избрала съм да кандидатствам архитектура догодина и ако някой ден видите сграда подобна на кулата в Пиза.. да, ще се досетите кой я е конструирал..

Освен рисуването се интересувам и от много други свързани с него неща - Фотошоп, Аутокад, Графичен дизайн, анимация, фотография (макар и да нямам професионален фотоапарат съм забелязала,че и без такова "оръжие в ръце" правя доста хубави снимки). Като един истински nerd обичам да ходя на всякакви фото и арт изложби и много чета книга (даже понякога прекалено). И понеже това все пак е музикален форум време е да си кажа и за музиката.
Клик! Направих си тази екстра преди няколко месеца, която се сдобих и с феномена "ФейсбукЪ", за да не оставам по-назад хаха и се оказа addictive

Не мисля,че описва моя музикален вкус напълно обаче, само това, което ми е харесвало през последната половин година. Понече съм n00b в този форум обещавам да ви слушкам, но не искам да бъда подценявана, защото съм малка или нещо такова. Като чедо на рокаджии съм много добре запозната с еволюцията на жанра метъл. Да, някога съм била едно от онези рошави гадни, малки дечица с тениска на Дийп Пърпъл, което е вгорчавало живота на бабичките по пейките.

Е,със сигурност има още много,което мога да кажа,но смятам да спра тук,за да не сътворя есето от няколко страници,което се опитвам да избегна. И за да ви спестя въпросите - за жалост не разполагам с много скорошна моя снимка, но се надявам скоро да се сдобия с такава. За сега -
Това Разликата в момента не е кой знае каква I think, само дето косата ми вече е червена.