![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 18 Регистриран: 14-December 06 Потребител N: 1734 ![]() |
За безплатен градски транспорт или не???
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 574 Регистриран: 27-September 05 Град: Тук и Сега Потребител N: 953 ![]() |
Мен тоя въпрос със "..започнат да си вършат работата" ме притеснява леко. Как някой, който от n брой години е свикнал / си знае да работи по определен начин, ще смени изведнъж изпитаните пътечки и ще почне да работи "съвестно"? Това важи колкото за официалната/държавната страна на въпроса, толкова и за нас, пътниците.
В момента съм в Копенхаген, където всичко е безумно скъпо (както и заплатите са доста високи) и още не мога да изляза напълно от културния шок покрай това как хората използват градски/държавни услуги. В клишето съм като казвам, че "Европата е добре, а ние не сме" и т.н., но както е писано доста в темата - номерът е да се почне от основата, за да се пооправят работите. Малко по малко, всичко е постижимо. : ) ..а всъщност исках да споделя колко е готино транспортната система да е адски добре организирана - до толкова, че да не те е яд като купуваш 10 билета за 35.60 лв. -------------------- Truth is just a circle, spinning around until it meets the lies
then dies. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th May 2025 - 07:20 AM |