![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Една група, която тотално израстна и се промени. В първите си два албума свиреха първичен Блек Метъл, който не ми харесваше. А в последните два какво става? Невероятна, технична, мелодична и емоционална музика! Armada и Kolossus са определено едни от най-добрите екстремни творби излизали през този век!
Какво е мнението ви за групата? ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 22-December 09 Потребител N: 3675 ![]() |
И тези се продадоха.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 9-March 06 Град: In Abhorrence Потребител N: 1204 ![]() |
И тези се продадоха. Интересно как всеки, решил да направи нещо малко по-различно, веднага бива обявен за продажен. Страховито нещо са комплексите. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Тия дни го дръпнах, да чуя как са се "продали"... и няколко дена вече го цикля! Да, има по-малко блек, но не бих си скъсал ризата заради това (особено тая на групата).
Албума е чук! Особено с новите елементи - хорове и щрейх отзад. Както съм казал няколко месеца по-рано (докато слушах нещата от майспейса им) - това е поредната ЕПОПЕЯ! ![]() Влиза в графата "любими албуми" с отскок, със се вратата, касата и два реда туГли! Четох и страхотното ревю на албума от Sharon - браво! - абсолютно съгласен с всичко. Даже и "Dragontower" ми звучи на място, и за моя радост свършва преди да омръзне. Ще цитирам, че ме кефи "но благополучно приключва почти толкова неусетно, колкото и започва"! ![]() Единствената ми разлика от мнението на Sharon е, че за мен тоя албум не е "кръстопът", а логично развитие на нещата от "Armada" и "Kolossus". Еволюция и точка! Заслужава си, поне за мен, абсолютно! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 01:49 PM |