![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Току-що чух, че ситуацията в групата е много напрегната и че имали разногласия относно новите песни...и че щели да се разпадат...
![]() ![]() честно казано, на мен не ми си вярва...от толково време ги има! И как така Ерик Адамс ще се увлича по нео-метъл вълната? НЕ ГО ВЯРВАМ!!! кажете, че съм прав!!! |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Цитат(Svetyl @ Jul 23 2004, 02:44 PM) Pichago metalski, imam wsichki studiini na manowar plius edno 70% ot koncertite, ne mi wzemat mnogo mqsto i zatowa gi dyrja wypreki che ne gi slusham ot mnogo wreme nasam. I ne si ti choweka koito kazwa koi kakwo ima. Wyw temata za stilowete dawash glas za thrasha a sq zashtitawash manowar... stranen tip. Аз слушам предимно траш и дет метъл, което обаче не ми пречи да имам мнение за Manowar. Имам всичките им албуми и разни концерти (не знам колко процента) и факта че и аз не ги слушам особено често не ми пречи все пак да ми харесват. Освен това топика го написах, както сигурно си видял, за многото, които въобще не са ги слушали през живота си. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd August 2025 - 11:52 AM |