![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Igor Cavalera напусна групата. Не ви казвам нещо ново но, искам да знам вашето мнение.
Споделете ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 106 Регистриран: 28-December 10 Потребител N: 4005 ![]() |
групата без него е много по различна според мен трава да се върне ,но не го искат
Какъв афроамериканец, тоя е чист мангал! кво бе а ти къв си черен наркоман ![]() ![]() ![]() тая група е велика!!!!!!!!!!!!! Накажи глупака с мълчание... ако не я знаете тая приказка. Онова "негро" със сигурност направи страхотно шоу, за съжаление, вече не толкова младите Sodom (нямам възможност да ги гледам) вероятно няма да ме докарат до вчерашното ми състояние... ![]() SODOM са велики аз им ходих на концерта в каварна Аз пък вместо да ходя да гледам оня негър, ше ида довечера в Дъ Блек Лодж да си взема автограф от Содом. sodom sa veliki ama sepultura su6to ne sa za ishvurlqne |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 01:24 AM |