![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Здравейте, от доста време се каня да пусна тази тема, но все не намирах време.
Та значи идеята ми е, че всеки човек си има някви добри и лоши черти, всеки обаче ги възприема по различен начин. За един това, което е лошо, за друг не е. Искам тук всеки да сподели дали сред групите на които се кефи има нещо, което техните членове правят, а той е против това. Това нещо обаче не трябва да има нищо общо с музиката. Ето аз примерно не се кефя, че Джеймс Хетфийлд е старастен ловец. Даже имах снимки, на котио е сниман с разни убити и изкормени елени... Просто си мисля, че убийството на свободни, диви животни е гадна работа...на времето ловците са ги убивали, за да се изхранват и винаги са се извинявали на животното, че му отнаемат живота, но това е ставало, за да продължи живота, докато днешните ловци третират лова като спорт - те просто убиват за удоволствие. Това е от мен. Дано темата да ви и е интерсна и дано да има смислени и интерсни мнения и коментари. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Цитат(The_Berzerker @ Aug 1 2004, 06:11 PM) Интервю с Hans (вокала на TORSOFUCK): Цитат Q: Ever fucked a corpse? A: I´M NOT SURE IF I SHOUL TALK ABOUT THIS,BUT YES..I HAVE DONE IT ONCE...IT WASN´T AS GREAT EXPERIMENT AS YOU PROPABLY THINK,BECAUSE THIS ONE WAS SO OLD.I DON´T MEAN THAT THE CORPSE WAS OLD OR ANYTHING,BUT THIS PERSON WAS LIKE OVER 80 WHEN SHE DIED.ANYWAY,I JUST TURN HER OVER AND FUCKED THIS BITCH FROM BEHIND AND DID SOME ANAL TOO.I ALLWAYS WANTED TO KNOW HOW DOES IT FEEL TO CUT SOMEONES HEAD OFF,SO I DID IT.FUCK IT WAS SO HORNY SHIT!!I EVEN HACKED HER ARMS AND LEGS OFF TOO...FUCKING OLD WHORE!!AHAHAHA!!HAHAHAHAHAHAHAHA....I HOPE TO GET SOME YOUNGER ONES IN FUTURE. И после всичко било наушким ![]() Много оригинално, може и да впечатли децата в детската градина... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 02:48 AM |