![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Току-що чух, че ситуацията в групата е много напрегната и че имали разногласия относно новите песни...и че щели да се разпадат...
![]() ![]() честно казано, на мен не ми си вярва...от толково време ги има! И как така Ерик Адамс ще се увлича по нео-метъл вълната? НЕ ГО ВЯРВАМ!!! кажете, че съм прав!!! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 15-April 03 Потребител N: 68 ![]() |
Цитат(Mormegil2 @ Jul 10 2004, 06:21 PM) Току-що чух, че ситуацията в групата е много напрегната и че имали разногласия относно новите песни...и че щели да се разпадат... ![]() ![]() честно казано, на мен не ми си вярва...от толково време ги има! И как така Ерик Адамс ще се увлича по нео-метъл вълната? НЕ ГО ВЯРВАМ!!! кажете, че съм прав!!! Ами аз много силно се надявам да се разпаднат. Не че ги мразя толкова много, но една група трябва да знае кога да прекрати съществуването си. Според мен още след като издадоха "Louder Than Hell" трябваше да се разпаднат, а не да се опитват да изцедят и последната стотинка на феновете. Давам за пример Immortal и Emperor, които на върха на кариерата си решиха да си останат легенди и се разпаднаха, вместо народа да ги оплюва и да разправя "Е те до еди кой си албум стават а след това нещо се осраха!" за което типичен пример е Metallica. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd August 2025 - 11:52 AM |