![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Вечносивите ме карат за пореден път да губя думите си. Glorious Collision се нарежда повече от достойно до старите шедьоври, предлагайки ни поредната омъртвяваща доза емоционална музика. Трудно би било да търсим някакви забележки, цялостното въздействие на албумът е върховно, издигащо, осмислящо всяка секунда чакане. Живейте - има още какво да се прижевее и чуе, това е посланието, изкрещяно от всяка една секунда.
Повече коментари - след 100-но слушане! ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Може би си е до човек, в семплите откривах много потенциал, а албума продължава да расте с всяко следващо слушане. Определено е много разнообразен и се нуждае от поне 5 слушания - има си задължителните резачки (Frozen, It Comes From Within), има невероятни по-баладични парчета (Wrong, To Fit The Mold, The Phantom Letters, Free). Много по-клавирен е от Monday Morning Apocalypse и Torn, но иначе не бих тръгнал да го сравнявам с някой от предните. Тук-там се усещат и някои симфонични пасажи на заден план, които само допринасят за цялата картина. Carina също можем да я чуем в You и финалната ...And The Distance. Приятна изненада са вокалите на дъщерята на Тom в I'm Drowning Alone... Наистина не намирам от какво да се оплача.
btw, ако началото на Fear ми размазваше главата, то тогава не знам това на Frozen какво прави... ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:50 PM |