![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Току-що чух, че ситуацията в групата е много напрегната и че имали разногласия относно новите песни...и че щели да се разпадат...
![]() ![]() честно казано, на мен не ми си вярва...от толково време ги има! И как така Ерик Адамс ще се увлича по нео-метъл вълната? НЕ ГО ВЯРВАМ!!! кажете, че съм прав!!! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
Ииййй кви сте гадове и провокатори значи - накарахте ме да отида (с много пуфтене и мърморене
![]() ![]() 1. Call To Arms 2. Fight For Freedom - 50/50 3. Nessun Dorma - боза 4. Valhalla - яка интродукция на 5. Swords In The Wind 6. An American Trilogy - гадна боза 7. The March - 50/50 8. Warriors Of The World United 9. Hand Of Doom 10. House Of Death 11. Fight Until We Die Нещата в червено са си издържани в класическия стил на групата и са си много яки, другите са лигавите... Цитат Rezachki ima w pyrwata i poslednata pesen samo Не си прав пич, само наизуст говориш. Кажи ми кога за последно си слушал албума и въобще правил ли си си труда да го оцениш или си чул бозите и веднага си почнал да ги хулиш? П.С.: Познайте какво слушам в момента заради вас? Поздрав с Hand Of Doom ![]() -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd August 2025 - 11:47 AM |