![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Здравейте, от доста време се каня да пусна тази тема, но все не намирах време.
Та значи идеята ми е, че всеки човек си има някви добри и лоши черти, всеки обаче ги възприема по различен начин. За един това, което е лошо, за друг не е. Искам тук всеки да сподели дали сред групите на които се кефи има нещо, което техните членове правят, а той е против това. Това нещо обаче не трябва да има нищо общо с музиката. Ето аз примерно не се кефя, че Джеймс Хетфийлд е старастен ловец. Даже имах снимки, на котио е сниман с разни убити и изкормени елени... Просто си мисля, че убийството на свободни, диви животни е гадна работа...на времето ловците са ги убивали, за да се изхранват и винаги са се извинявали на животното, че му отнаемат живота, но това е ставало, за да продължи живота, докато днешните ловци третират лова като спорт - те просто убиват за удоволствие. Това е от мен. Дано темата да ви и е интерсна и дано да има смислени и интерсни мнения и коментари. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(The_Berzerker @ Aug 3 2004, 11:04 AM) abductor За тебе gore, death, grind, noise всикчо е едно не ми говори за noise! _SiegfrieD_ Яаа колко сме лбяк страшни кат трепем другитееее кат в сапунена опера. Тай ли са привличат фенове? Не споменах за канибалските наклонности на Иронимъс по простата причина,че Mayhem не са ми любимци. Но се сетих друго.Преди няколко месеца вокалиста на Gorgoroth Gaahl преби жестоко човек на средна възраст за да пие от кръвта му.Осъдиха го на 18 месеца затвор,но май още не е влязъл да излежава присъдата си. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 02:17 AM |