![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Вечносивите ме карат за пореден път да губя думите си. Glorious Collision се нарежда повече от достойно до старите шедьоври, предлагайки ни поредната омъртвяваща доза емоционална музика. Трудно би било да търсим някакви забележки, цялостното въздействие на албумът е върховно, издигащо, осмислящо всяка секунда чакане. Живейте - има още какво да се прижевее и чуе, това е посланието, изкрещяно от всяка една секунда.
Повече коментари - след 100-но слушане! ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 26-January 09 Потребител N: 3223 ![]() |
Не очаквах нещо епично, затова и хич не съм разочарована... даже влиза доста добре. Сигурна съм, че има много по-силни песни в албума. Но към едно нeщо никога, ама никога не може да имам забележка - гласът и присъствието на Tom.
![]() Голяма сила са им и текстовете, очаквам нещо "по-така" все пак... -------------------- Той се ръководеше от правилото винаги да закъснява,
защото смяташе, че точността е крадец на време. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:05 AM |