![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Накрая всички излизат много образовани и започват да оглеждат с кое шефско кресло ще им се напаснат задните части.
Ако, не дай, Боже!, не са успели да влязат в университет, се почва - учебниците стари, професорите не разбират, никой не ми каза, а аз толкова учих. Кой казва "Аз НЕ учих и затова се провалих"? Аз такъв човек не съм видяла досега. Важното е нещо да се влезе, да има някаква тапия там (или тЪпия?), никой не гледа как влизаш, още по-малко как излизаш. Нароиха се едни специалности, дето и Марко Сивия, на дедо Йоцо магарето, ще ги завърши. От гимназията пък излизаш със знания колкото да си напишеш името и гражданството правилно. За 12 години един и същ отрязък от историята се преподава 3-4 пъти, по биология 2, по музика повторението е на всеки 2 години, по физическо те оценяват, а ако запомниш какво е сложно изречение, не знаеш къде да сложиш запетаите в него. И за какъв чеп ти е да знаеш какво значи апостроф, ако не знаеш къде да го сложиш? При мен поне беше така. Сега, казват, било още по-зле. Като гледам по-малките, начело с брат ми, и учебниците им... Прави са тия, дето казват. Какво стана с това образование? ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Славянска филология. Ще ме драчиш ли?
И от опит - реализацията по такава специалност е една идея повече от добро впечатление на интервю. Поне за тези, които търсят някой, който го бива и работа да върши, а не само да ръси сладки приказки. Ноел, няма лошо в тези специалности, особено педагогиките и СД. Ама като влезе куцо, кьораво и сакато с отрицателен бал, само и само да издрапа до бакалавърска степен, нивото пада. А философията... това за мен не е специалност. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
А философията... това за мен не е специалност. Тука ще вляза много рязко, но в момента съм в офиса и не мога да си напиша цялата казванка надълго. Но довечера ще си направя труда да изчета всичките ти глупости. Подозирам, че изобщо не си си направила труда наистина да разбереш нещата, които твърдиш, че те вълнуват... ![]() п.п. И да за твое сведение в моята димплома по Бакалавърска степен пише: Философ. И кво??? п.п. Боже, прибери си версиите... п.п. Svetyl, чест и почитание! -------------------- THERION...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:41 AM |