![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Вечносивите ме карат за пореден път да губя думите си. Glorious Collision се нарежда повече от достойно до старите шедьоври, предлагайки ни поредната омъртвяваща доза емоционална музика. Трудно би било да търсим някакви забележки, цялостното въздействие на албумът е върховно, издигащо, осмислящо всяка секунда чакане. Живейте - има още какво да се прижевее и чуе, това е посланието, изкрещяно от всяка една секунда.
Повече коментари - след 100-но слушане! ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Определено е най-слабият албум, който Evergrey са издавали до момента, това трябва да го уточня още от началото. И то не просто в сравнение с великанските постижения на бандата ("The Inner Circle", "Recreation Day", "Solitude Dominance Tragedy", "In Search of Truth"). Новият е на прилична дистанция и от по-подценявания "The Dark Discovery", и от предизвикалия такава контроверсия "Torn". Това обаче далеч не го прави лош албум. Има много какво да се открие в него, песните са на ниво, правилното чувство също присъства. Като фен на бандата (и то заклет) може би не се чувствам напълно задоволен, но също така не се чувствам и разочарован. Torn ме разби. The Dark Discovry ми е много мил. И все пак...Glorious Collision ми беше скучен. Всичко започна с обложката. Рядко дразнеща, биеща към грозна, ама викам, айде пък, албума може да е на ниво... Не казвам,че не е, все още не съм му врътнала повече от 3 слушания, не обичам да си давам много време с нов албум, ако не ме е грабнал моментно. Ще го слушам пак може би след месец. Ама до тук... изключително приятни балади, наистина. Иии... скучен... and what lodborg said. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:45 PM |