![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
...хепи и флауър метАл?
Така, генерално погледнато? Купуват ли се халбуни извън тези две красоти? На коцерти на други стилове ходи ли се? А мрънкаме ли, че няма сцена? С кашкавал ли е? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Каквото и да бухаме против тези, които не се кефят на родната сцена и са по-склонни да дадат 50 кинта за Тarja едва ли ще се промени посещаемостта на ъндърграунд гиговете. Според мене това, че не се тачи толкова ъпдер-а е заради начина на прослушване на метъл. Един човек, който е почнал да слуша Black Sabath, Dio, Judas Priest, Iron Maiden, Venom, Metallica и такива големи групи, едва ли ще стане върл фен на ъндър-а. От друга страна един човек, който се е запознал с метъла чрез не толкова големи и известни групи има доста по-голям шанс да обикне ъндър-а. Това може да не е много вярно според по-възрастните в комуната, но това забелязвам сред младите (все пак и аз съм 1 от тях). Аз не слушам много-много майстриим, но не заради TRVE OCVLT KINGDOM OV FROST, а просто съм навлезнал в метъла с малките групи и тези т.н. величия не представляват интерес за мене.
Просто ще приключа с "За всеки пътник си има влак". А нашият е в The Box-a (най-често), събота (най-често) след 18:30-19:00 (най-често), разбиващи се за 6 кинта. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Благодаря за "рекламата", ЗеракС.
Това с какво е започнал човек и какво слуша, са две мноого далечни неща. Това, че си започнал с "гейстрийм", не означава, че задължително ще слушаш него. Същото е и с ъндъра... Просто пробваш, ако ти хареса-ОК, ако не-Фък оф и готово... За концертите: Не мисля, че където и да е по света, парите са решаващи за избора дали да отидеш. По-скоро те подтикват фактори, като приятели, телевизия, албуми, PR и тн. Да, PR... Колкото и странно да звучи, това оказва огромно влияние на "публиката", защото едни "Млековар" са известни като най-шумната банда, например. Всеки би ги предпочел пред Enraged by Beauty (примерно). Това да се похвалиш на близки, че си бил на концерт на някоя 20-30 годишна група си е сензация сред обкръжението, докато ако изсумтиш някое нечувано име, става конфузно... ![]() Сега ругайте братя мои, заради заемането на двете гледни точки. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 02:38 AM |