![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
...хепи и флауър метАл?
Така, генерално погледнато? Купуват ли се халбуни извън тези две красоти? На коцерти на други стилове ходи ли се? А мрънкаме ли, че няма сцена? С кашкавал ли е? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 165 Регистриран: 24-December 10 Град: Варна Потребител N: 3999 ![]() |
gadabout: Явно не си ме разбрал или по-скоро аз не се изразих добре.. Познавам доста талантливи момчета и момичета, но за жаласт доста трудно се справят в по-малките градове, та се чудя защо "аджеба" Само в по-големите градове има подобни възможности за изяви??? Като пример давам клубовете в Ямбол... Там няма да има лайв на някоя дет или блек група...
Това исках да кажа, затова, моля да ме извиниш за нескопосаното ми боравене с думичките... -------------------- Ще си представям как се гушкам в теб, като червейче в мърша... Гърчейки се, за да се навра все по-навътре и по-навътре - на топло в прегръдката на изгниващата плът!!
Ще бъда земята под краката ти, за да знам в какво се спъваш... Ще бъда въздуха, който вдишваш, за да знам с какво тровиш дробовете си... Ще бъда водата, която преглъщаш тежко, за да знам защо се давиш... Ще бъда птица в небесата, за да знам какво ти сере на главата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
gadabout: Явно не си ме разбрал или по-скоро аз не се изразих добре.. Познавам доста талантливи момчета и момичета, но за жаласт доста трудно се справят в по-малките градове, та се чудя защо "аджеба" Само в по-големите градове има подобни възможности за изяви??? Като пример давам клубовете в Ямбол... Там няма да има лайв на някоя дет или блек група... Това исках да кажа, затова, моля да ме извиниш за нескопосаното ми боравене с думичките... Ми ок де, оставаме на тема значи. Защо в Ямбол няма клубове? Защо в Ямбол няма и концерти, а в Краварна има (да не се мисли, че съм от сектата на цонкопоклонниците)? Каварна не е голям град, по-скоро е село. Ямбол е относително голям град. Кво куца, според теб? Може би малко ревем или какво... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 02:40 AM |