![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Току-що чух, че ситуацията в групата е много напрегната и че имали разногласия относно новите песни...и че щели да се разпадат...
![]() ![]() честно казано, на мен не ми си вярва...от толково време ги има! И как така Ерик Адамс ще се увлича по нео-метъл вълната? НЕ ГО ВЯРВАМ!!! кажете, че съм прав!!! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Цитат Ами ти и името им не можеш да напишеш, пък какво да говорим за слушане Хайде да се разберем така: Ти ще оправяш имената на групите и песните, които съм напиал неправилно на английски, а аз ще ти оправям пунктуацията! Цитат ... Не можел да разберел\......дъра-бъръ-бла....\ Aко имаш някакви конкретни забележки, възражения или притеснения, можеш да си ги споделиш. Цитат Ти що си с аватар на ДТ? групата ми харесва, картинката ми харесва... Дано това не те смущава ![]() Айде, да си жив и здрав! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd August 2025 - 11:48 AM |