![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
На 15 съм секи ден си дрънкам на китарата 1-2 часа, понякога и повече. Засега сам се уча, но скоро ще тръгвам и при частен учител. Обаче всички ми повтарят, че е късно да се занимавам сериозно. Е вече и аз почвам така да си мисля
![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат(Ol' Skull @ Aug 28 2004, 03:15 PM) Мерси за съветите. Мисля да ги послушам ![]() ![]() am 4oek. trqq prosto da imash merak!!!! da iskash da svirish. i na 68 da si ako imash merak moe si drynkash i malko predi da umresh primerno shte iskarash nekfo koncert4e haha. ne be mani glupostite. ama KOI TI E KAZAL 4E NA 15 E KUSNO DA SVIRISH? tfa e super zle. sega ako po4nesh uporito, na 20 shte gi ma4kash si4ki ebati.!! az iskam po-kysno da svirq i na kitara nqkfa akusti4na , shte sedna na nqkoe rub4e i shte praa baladi ahahah. are ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:31 PM |