![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 5-April 09 Потребител N: 3343 ![]() |
Има ли тук фенове на холандската банда Epica?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Аз мрънкам от доста време по повод албума, така че ставаме двама разочаровани. Въртях го, слушах, преслушвах, но без особен успех. Опитали са се да направят нещо по-прогресарско, което за жалост не звучи и наполовина така ударно и симфонично като предните два албума, с които най-накрая успяха да ме спечелят като фен. Темпото също е намалено значително - нещо, което вместо да внася обещаната от Марк атмосфера, прави албума скучен и дори досаден за по-продължително слушане. Съгласна съм относно "Storm the Sorrow", която е сигурно най-слабия им сингъл въобще, но е изненадващо попадение на фона на постната музика. Странно ми е, че го казвам, но дори продукцията на Gate Studios куца.
Накратко, този път хапката се оказа прекалено голяма за холандците. Ако идеята им е била да направят следващата крачка напред по примера на "The Divine Conspiracy", който отчитам като най-блестящото и иновативно попадение в историята им, се надявам следващият път да поемат в друга посока. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 25-October 08 Град: Battlefield Потребител N: 3064 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 01:13 AM |