![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-September 04 Потребител N: 602 ![]() |
Здравейте всички! Как я карате? Надявам се, че куфеете
![]() Предполагам, че сега едва ли ви е до мен, но какво да направя ![]() ![]() Е, да започваме... Няма нужда да ви губя времето с глупости, я! fuck you Аз съм момиче (какво начало само ![]() ![]() ![]() Това е от мен... Ако имате въпроси и коментари - микрофонът ( в нашия случай клавиатурата ![]() Enjoy! ![]() -------------------- В синьо
Луна и облаци в едно Скрити в небето синьо Езерото тихо спи В синьо... И нощта блести Цвете във водна шир Леко се крепи и плува Нощна пеперуда По лунните лъчи лети Света му се любува... В синьо сенките трептят Крият се и бягат Вълните гонят С вятъра шептят Цветята се усмихват В бяло и синьо пак... С Бога се целуват И пеят докато мълчат... Валентин Христов |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-September 04 Потребител N: 602 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Sep 5 2004, 12:48 PM) Да.Ценни са нервните клетки и по-добре си ги запази. Skyggedans-браво.Знаех,че все още има останали фенове ![]() Син Лотус по твоята логика щом съм си сложила Бурзум на подписа само това слушам ли?Да ти имах причинно-следствените връзки.Ако си бях сложила логото на Graveland както мислех може би нямаше да изпишеш цял пост глупости.Но иначе това,че знаеш Бурзум е добре,но Бурзум не е само музика за слушане.Това е музика за разбиране,която може би ще си остане нещо неразбрано от повечето хора.Така,че не ми се хвали,че си слушала еди какво си,особено в този случай. Няма да коментирам. Нито си струва времето, нито мястото, което ще похабя. П.С. Бях написала отговор, но го изтрих. Трябва ли да принуждаваме всички да си губят времето, четейки тези глупости? -------------------- В синьо
Луна и облаци в едно Скрити в небето синьо Езерото тихо спи В синьо... И нощта блести Цвете във водна шир Леко се крепи и плува Нощна пеперуда По лунните лъчи лети Света му се любува... В синьо сенките трептят Крият се и бягат Вълните гонят С вятъра шептят Цветята се усмихват В бяло и синьо пак... С Бога се целуват И пеят докато мълчат... Валентин Христов |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 09:59 AM |