![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-September 04 Потребител N: 602 ![]() |
Здравейте всички! Как я карате? Надявам се, че куфеете
![]() Предполагам, че сега едва ли ви е до мен, но какво да направя ![]() ![]() Е, да започваме... Няма нужда да ви губя времето с глупости, я! fuck you Аз съм момиче (какво начало само ![]() ![]() ![]() Това е от мен... Ако имате въпроси и коментари - микрофонът ( в нашия случай клавиатурата ![]() Enjoy! ![]() -------------------- В синьо
Луна и облаци в едно Скрити в небето синьо Езерото тихо спи В синьо... И нощта блести Цвете във водна шир Леко се крепи и плува Нощна пеперуда По лунните лъчи лети Света му се любува... В синьо сенките трептят Крият се и бягат Вълните гонят С вятъра шептят Цветята се усмихват В бяло и синьо пак... С Бога се целуват И пеят докато мълчат... Валентин Христов |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(Твоя смерт @ Sep 5 2004, 08:06 PM) Цитат(Nightmare @ Sep 5 2004, 01:34 PM) Blue_Lotus, radvam se za hora kato teb! Za parvi pat nqkoi ot foruma da mi pravi tolkova dobro vpe4atlenie oshte ot na4aloto ![]() ![]() ![]() Ta tova e ot men - ako ne si prekaleno rogata vslushai se v dumite mi oshte ot na4aloto. I priqten prestoi, razbira se! ![]() Ти си била същинска перла на своето поколение! Такава премереност на изказа, такава символика, че и сърцераздирателни признания за собствените грешки... А какво да се каже за положителните влияния, привнесени в твоето съзнание, което се развива с космични темпове.... тези екзотични букви на латиница, които явно крият ключа към сливането на модерното европейско настояще, с нашата обедняла откъм душевност, действителност. Без да парадираш, излагаш една настоятелна теза, в която се преплитат благите, но съвсем адекватни нападки към някои персони - очевадно останали в сянка... И всичко това - в абсолютна тоналност със симпатиите, които поражда премерено младежкият ти речник... Продължавай все така напред млада госпожице...само се върни няколко стъпки по-назад, за да си прибереш изгубеното по пътя възпитание, защото хорската глупост наистина "няма оправия" - каквото и да значи тази ти сентенция. Драги ми смехурко, благодаря за безплатния психологичен портрет, който си ми съставил, благодаря за големия брой редове, посветени на моята светла личност. Нима можех да очаквам подобно внимание и то от голям човек като теб? Не, разбира се ... не съм се и надявала да ми окажеш подобна чест! Благодаря ... и все пак има какво да се иска още и от теб - като начало да се замисляш поне мъничко (ако изобщо при теб е възможно) преди да съдиш хората, да намалиш броя на жалките, несъстоятелни нападки, а да - и още нещо - бива ли толкова явно да изразяваш непримиримостта си към новото поколение? Никога не си ме интересувал като личност ... съжалявам, не успя да ми привлечеш вниманието за дълго и сега. Със здраве. ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 10:02 AM |