![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Та така, нека поговорим за тънката разлика .... тънката разлика между тези, подкрепящи разновидностите на музиката, разликата между чалгаджии, метъли, рапъри, пънкари ... Можете ли да ги обрисувате с няколко думи и кои ще са те? Дали ще кажете - "чалгарите са плиткоумници, вечните пияндета; рапърите - комплексарчета, с глупави идеали и цели; метълите - силните?! " ... или ще минете по тънкия начин със становището - музиката не определя хората?!
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Хора говорите за музика и за интелигентност, сякаш тя е напълно предопределяща...да има няква взаимовръзка, ма не чак толкова голяма.
И тук пропускате най-важното. Как досега никой не спомена джаз музиката Ми то ако погледнем чисто комерисално – джаз музикантите са най-добрите изпълнители сред поп музикантите, а като цяло джаз публиката е най-интелигентна, най-ненатрапваща се, най-нормално обличаща се и най-малко влизаща в конфликт с феновете на други стилове. Споменавате за дрехите на рапъри и на чалгаджии – е не осъзнавате ли, че на повечето хора, типично металски изглеждащите индивиди им се струват адски нечистоплътни – защото ходят с кубинки през лятото и защото черната тениска просто си изглежда някак си мърлява. Това го знам от собствен опит – навремето когато се обличах по този начин съм се сблъсквал с някъв вид дискриминация така да се каже... А какво говорите против рап облеклото като на мен ми изглежда адски безумно примерно облеклото на металите от края на 80-те – ластичните дънки...сега заменени само от тесни дънки...забравихте ли стрия лаф „едно време носеха потури щот имаха мъдури, сега носят дънки щот имат трънки...” Да не говорим колко гротескни са разните му там метални гривни и корпс пайнтинг... Абе се тая, въпроса е, че като цяло металите наистина са нетолерантни към останалите музикални стилове и се мислят за много хай тек, но не знам на основанието на какво. Защото най-важното е да си стойностен човек и да не те е срам от това, което правиш, а каква музика слушаш е вече второстепенно нещо. Поне аз мисля така. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:51 AM |