![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 60 Регистриран: 25-July 12 Град: София Потребител N: 4283 ![]() |
Софийски невярващ, слушащ почти всякакъв метъл с повече претенции към групата, отколкото към стила. Студент "Английска филология" в един български университет. Дали ще влизам често тук - не се знае. Регистрирах се заради линк от Мухъл (Гугъл), от който се надявам да намеря това, което ми трябва и да си възстановя музиката. Земетресенията
![]() ![]() Ненавиждам чалгата и религията и всичко свързано с тях. Когато някой ми заговори за богове и/или пусне циганщина, ми иде да го ритам в главата докато не му изпадне и последното парче мозък. Попове съм ритал, но бягат, гадовете - не мога да ги наритам както заслужават. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 60 Регистриран: 25-July 12 Град: София Потребител N: 4283 ![]() |
Религията е насилствено наложена от Фабриката за промиване на мозъци със седалище във Ватикана.
Невярващите са агресивни единствено заради агресивността на вярващите. Защото един невярващ няма да тръгне да те обижда на майка и да ти лепи етикети нито пък да те бие, ако му кажеш, че има господ. Докато точно това правят вярващите, ако им кажеш истината в очите. И понеже истината винаги боли - затова и стават агресивни и са склонни дори на убийство само и само да докажат правотата си. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 07:21 AM |