![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 138 Регистриран: 13-July 10 Град: БЪЛГАРИЯ Потребител N: 3892 ![]() |
Понеже този случай ме заинтригува, а не открих подобна тема, предлагам който открие подобни постъпки на смели хора, да ги доставя за да ги анализираме.
http://www.dnes.bg/stranata/2012/07/24/bez...inemorec.164597 Съболезнования към близките на тези МЪЖЕ! -------------------- Хаосът има едно единствено предимство пред реда, по добре организиран е!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Виж ся, не съм целял да те засягам, разбирам и няма да пиша повече в темата, лично за мен от нея няма смисъл, но все пак ще поясня позицията си.
Не е въпроса дали желая да коментирам постъпките на нацията си, а дали желая да гледам как тя коментира постъпките си в нет-а.... За почитане има паметници, поне според мен. И обикновено се прави с мълчание, не с дискусии. Не, сериозно, имАло ли е поне една новина, каквато и да е, в който и да е сайт, под която да не са се изляли тонове гнусотия и комплекси? Какви дискусии изобщо биха могли да станат.... Само погледни коментарите, които се отнасят до произволен успех на Бербатов, например. Дори и в тази тема, още на третия коментар има яко храна и агресия. Ако си на мнение, че умеем да се отнасяме почтително с героите си, значи просто сме от различни нации. Що се отнася до капацитета ни за такива актове и сърцатостта ни - никога не съм се съмнявал в тях или отричал, всичко друго е погрешно разбиране. Все пак действаме предимно на емоция, за разлика от хората в западните държави, където общественото съзнание е някак програмирано по задължение и възпитание. Апропо, попаднах напоследък на една статия, в която се обръщаше внимание точно на това - по-добре да се концентрираме да даваме най-доброто от себе си, отколкото да чоплиме кой какво... Ето я и нея: http://e-vestnik.bg/15260/daniboyl-shte-spasi-balgariya/ -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 06:35 AM |