![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 55 Регистриран: 11-August 07 Град: Пловдив/Габрово Потребител N: 2276 ![]() |
зарибявам се по 1 час да отделя да нацъкам някоя рекламка и да направя някоя задачка, със съответната цена, разбира се. За сега съм много доволен - постоянно нацелвам някакви бонуси и т.н. но ми е интересно вие чували ли сте за това? Не знам дали е позволено да поствам линкове, за това ще отговоря на лично съобщение на всеки, който се интересува.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 25-October 08 Град: Battlefield Потребител N: 3064 ![]() |
Аз доколкото знам това го работят само индийци и да - ставаше въпрос за центове на ден и то механична работа без да ти трябват почти никакви познания, което естествено може да бъде свършено от най-обикновена програма, но излиза по-скъпо да плащаш на програмисти да я напишат отколкото на индийци да го вършат на ръка
![]() Един познат, който се опитваше сериозно да се занимава с подобно нещо, просто го изместиха индийците, щото са маса народ, много от тях са с много висок рейтинг, искат съвсем малко пари и съответно винаги на тях им дават проектите ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:11 AM |