![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Постът на Парци в Случайни глупости ме подтикна да направя една такава тема. Сигурен съм, че тук има хора, които са чели много книги-игри и ще им бъде приятно да споделят любими поредици, любими автори и т. н.
Моят любим автор е Майкъл Майндкрайм, макар че от старите реално няма слаб. Беше време когато чаках с трепет всяка негова нова книга или такава, написана от негови ученици. Реално книгите-игри са нещо освен приятно и много полезно, защото имат своите литературни достойнства. Та, вие какво мислите за тях, кои са ви любими? Бих искал да знам мнението ви и за стратегическите книги-игри, тези с картата и фигурките ![]() P.S. http://knigi-igri.net/index.php?option=com...tail&id=159 ако някога тази поредица излезе докрай, ще бъда много доволен. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
![]() Заглавие: Командир на роботи Автор: Стийв Джаксън Година: 1997 Епизоди: 400 Издател: Селекта Описание: Какво ще направиш, ако си на далечна планета и използваш роботи, за да отглеждаш свирепи динозаври? Какво ще направиш, ако твоите смъртни врагове, каросеанците, те нападнат? Какво ще направиш, ако знаеш, че единствено от теб зависи защитата на твоята планета от нашествениците и кръвожадните динозаври? Сега ти се предоставя възможност да разбереш какво ще стане, защото се озоваваш във вихъра на това приключение в бъдещето! http://www.knigi-igri.com/catalog.php?book=7 Ето това ми е любимата книга-игра и единствената, която си пазя от детството. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th July 2025 - 02:13 AM |