![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 26-January 13 Потребител N: 4328 ![]() |
Здравейте искам до ви попитам за идеи !
![]() Господина ми по изобразително изкуство иска да участвам в конкурс за рисунки. Проблема ми е че не мога да се сетя за идея. Темата е пролет , но господина каза изрично , че няма да приеме картина на дървета и цветя. Той ме посъветва да помисля как аз разбирам пролетта , но срока ми е до март и не знам дали ще се справя. ако имате идеи и можете да ми помогнете пишете. Предварително ви благодаря ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 26-January 13 Потребител N: 4329 ![]() |
Здрасте, в общи линии си направих регистрация само, за да ти отговоря.
Пролетта може да е много неща. Пейзажа, за който учителя ти ти е приказвал е банален и няма да вземе никакво място, за това изрично те е предупредил. Пролетта може да бъде представена като дама с бледа кожа, коса от разни плевели, растенийца, клонки, роклята също от подобни неща, разливаща се във фона, примерно. Може да бъде с разперени ръце и по тях птички, някакви животинки. Другото може да направиш натюр морт като за начало със чашки канички и тн. от тях да пропълзяват пак плевелчета, да растат тревички и цветя (от самите чашки лол)... Извинявай, малко не ме бива в обясненията... Наистина. Също и две шепи, в който да има пак някакви зеленинки, или някаква склубтора оплетена от цветя и такива неща. Бе в общи линии зелено. ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th July 2025 - 02:07 PM |