![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Clickey -
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Почвам да ги разбирам талибаните P.P.S. Поздрав за всички - Fuck The U.S.A. -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-September 04 Потребител N: 602 ![]() |
Като цяло авторката демонстрира липса на много неща - информираност, учтивост, възпитание... (най-вече последното).
"Лицата на българите нямаха нищо общо с тези на наситените с култура жители на Манхатън. Те бяха възхитени, омагьосани, забавляваха се." Това е много мил намек, че за първи път виждаме хор и се "сблъскваме" с културата, така ли? На госпожица/госпожа американката от лъскавото сити лично аз бих пратила много поздрави, пък даже придружени с картичка и забрана да се връща... А относно нашата идентичност - вие сами казахте - тя нито знае за какво става дума, нито точно една американка има право да говори така за страните с история... Както казва един приятел - "А бе я fuck off" -------------------- В синьо
Луна и облаци в едно Скрити в небето синьо Езерото тихо спи В синьо... И нощта блести Цвете във водна шир Леко се крепи и плува Нощна пеперуда По лунните лъчи лети Света му се любува... В синьо сенките трептят Крият се и бягат Вълните гонят С вятъра шептят Цветята се усмихват В бяло и синьо пак... С Бога се целуват И пеят докато мълчат... Валентин Христов |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:53 PM |