Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> Социална мрежа за рок/метъл фенове
Rock/Metal social network
Не можете да видите резултатите от анкетата, преди да сте гласували.
Общо гласове: 27
Гостите не могат да гласуват 
DedicatedHeadban...
коментар Jun 15 2013, 03:54 PM
Коментар #1

Непросветен
*

Група: Потребители
Коментари: 4
Регистриран: 15-June 13
Потребител N: 4372

Здравейте. Имам една идея и огромно желание да я превърна в реалност - пускането на социална мрежа за хора споделящи любовта към рок/метъл музика и култура. Смятам, че би било хубаво ако има едно такова кътче, където можеш да намериш с лекота хора с подобни на твоите интереси, да завържеш нови приятелства и да се забавляваш като цяло. Имам проста молба към всички прочели тази тема. Изберете някой от трите възможни отговора в анкетата. Така ще ми помогнете много. Ако събера внушителен брой отговори "ДА", бих се наел да пусна и поддържам такава мрежа. Всичко зависи от вас.
Важно: Ако сайтът стане факт то искам да ви уверя, че няма да има за цел да привлича каквито и да било облаги.
Важно2: Ако имате въпроси/предложения, моля, пишете на воля. Мнението на всеки е важно.

Информация за мен: Аз съм web designer и вманиачен почитател на black metal музиката.
Вие сте на ход!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
DedicatedHeadban...
коментар Jun 16 2013, 07:23 PM
Коментар #2

Непросветен
*

Група: Потребители
Коментари: 4
Регистриран: 15-June 13
Потребител N: 4372

Сървър, поддръжка, подходяща платформа и т.н. са добре обмислени от моя страна. Това не трябва да притеснява когото и да било. Това, което има значение в момента е дали ще се намерят достатъчно желаещи за пускането на подобен сайт. Ако искате да помогнете, можете да пратите този линк на свои познати за да гласуват. Spread the word както се казва.
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 10th July 2025 - 06:14 PM